FORGOT YOUR DETAILS?

ОБЩИ УСЛОВИЯ

САЙТА Е В ПРОЦЕС НА РАЗРАБОТКА - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Уважаеми Клиенти,
Моля прочетете внимателно условията:

Използването на този уеб сайт означава, че Вие ги приемате и сте съгласни с тях.
Тези условия обвързват всички потребители. MESARNICA.COM си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

1. Договор за покупко-продажба 
Преминаването през процеса на поръчка на MESARNICA.COM има силата­ ­на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор.

2. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите 
Съгласно ЗЗП, ние Ви предоставяме свободно следната информация:
Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт .
Показаната цена е в лева и включва ДДС.
Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас .

3. Ограничение на отговорността 
MESARNICA.COM, нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да обогатят преживяването Ви по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. MESARNICA.COM не може да поема отговорност за неточна информация.

4. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица 
Препратките към други сайтове са единствено и само за Ваше удобство. MESARNICA.COM не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

5. Ценова политика
Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. MESARNICA.COM има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

6. Търговски марки 
Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, използвани в този сайт са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си.

7. Плащания 
Плащането на стоките се извършва на място в магазина при получаването на поръчката.

8.Поверителност 
Скъпи Клиенти,
Ние ценим Вашето доверие и се стараем да направим Вашето пазаруване приятно и сигурно. Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.

9.Каква информация събираме и как я използваме? 
Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения.
Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност.
Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме Вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи. Пoтpeбитeлcкият aкayнт нa кoнкpeтeн пoлзвaтeл мoжe дa бъдe изтpит oт бaзaтa дaнни зaeднo c пpилeжaщaтa към нeгo инфopмaция пo вcякo вpeмe пpи жeлaниe oт cтpaнa нa пoлзвaтeля.

10.Уведомяване за промени 
MESARNICA.COM си запазва правото да променя политиката за поверителност изцяло или частично, като всички промени се считат за валидни от деня на тяхното оповестяване на сайта.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

 

 

TOP